×
Inici El projecte Tràiler Uniu-vos al projecte Qui som Contacte

we exist

- The we exist project -

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, les dades que Vostè enviï al we exist tour project, a través de qualsevol dels mecanismes disposats al seu lloc web, formaran part d’un fitxer de responsabilitat exclusiva de:
Responsable del Tratament
Identitat: We exist tour project
Adreça: C/Jordi Girona, 1 Omega S101 08034. Barcelona
Telèfon: 934137590
Correu Electrònic: contact@wexist.org
Aquestes dades seran tractades de forma confidencial, amb l’única finalitat de remetre als usuaris informació sobre el propi projecte i les seves activitats.
Aquells usuaris, las dades dels quals siguin objecte de tractament, podran exercir gratuïtament els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades i revocació de l’autorització en els termes especificats en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, conforme al procediment legalment establert. Aquests drets es podran exercir dirigint-se per escrit a l’adreça més amunt indicada.
El we exist tour project no cedirà les dades a tercers. En cas de fer-ho, ho comunicarà als afectats, indicant-ne la finalitat del fitxer, naturalesa de les dades que s’han cedit, i el nom i adreça del cessionari.
we exist tour project es compromet a adoptar les mesures de seguretat d’ordre tècnic i organitzatiu necessàries per evitar-ne l’alteració, pèrdua i el tractament o accés no autoritzat d’aquestes dades. No obstant això, degut a les actuals condicions de seguretat a Internet, el Responsable del Fitxer ni garanteix ni assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis, de qualsevol mena, que es poguessin derivar de l’alteració, pèrdua, tractament, accés no autoritzat o l’ús il·lícit de la informació dels titulars per part de tercers."Per als milions de persones que han fugit i fugen de la fam i la misèria, la violència i la guerra, la persecució i la injustícia social"