×
Inici El projecte Tràiler Uniu-vos al projecte Qui som Contacte

we exist

un projecte itinerantThe we exist tour project

we exist, el documental


postvisionat & xerrades


orígens del projecte
WE EXIST és un projecte itinerant sense ànim de lucre, que consisteix en presentar el documental musical "We Exist" seguit d'un diàleg participatiu sobre migracions de refugiats a diversos països en institucions com centres comunitaris i cívics, escoles, universitats, teatres i cinemes. etc. Amb el propòsit de despertar la consciència i la sensibilitat cap a les anomenades "crisis migratòries"; una de les crisis humanitàries més importants que el món ha experimentat.

WE EXIST proposa una sèrie d'esdeveniments basats principalment en projeccions i xerrades, oberts a incorporar activitats culturals que hi tinguin relació. Està coordinat per activistes i representants d'organitzacions humanitàries, que ajuden i donen suport a la causa dels refugiats, i d’altres persones i organitzacions que participen en l'esforç humanitari.

El cineasta Lucian Segura, autor de la pel·lícula, presentarà aquest documental de cinquanta minuts en aquests esdeveniments WE EXIST. A continuació, el capità de rescat Andreu Rul·lan realitzarà un diàleg obert sobre els orígens, les causes i les implicacions de les migracions de refugiats, de vegades al costat d’altres activistes i refugiats locals, que compartiran i discutiran amb el públic les seves experiències i pensaments, i respondran a qualsevol pregunta que se’ls plantegi. Aquestes xerrades poden ser seguides fàcilment per altres activitats culturals com ara concerts de música en directe i recitals de poesia.
altres continguts
propers esdeveniments
we exist: per què?


qué puc fer


eines & recursos

Tràiler


Uniu-vos al projecte

Coŀl;abora

Coŀlabora

Aprèn com

L'esdeveniment

Organize the event

Més info

Event tour

Eines educatives

Pròximament

L'agenda del tour

Past events

Més info

"Per als milions de persones que han fugit i fugen de la fam i la misèria, la violència i la guerra, la persecució i la injustícia social"Qui som

Lucian Segura
Lucian Segura

Director & ponent

Javier Rueda
Javier Rueda

Producció & continguts

Jean Landry Ondo Oye
Jean Landry Ondo Oye

Producció

Silvia García Palacios
Silvia García Palacios

Web & continguts

Stefania Izzo
Stefania Izzo

Producció

Andreu Ruŀlan
Andreu Ruŀlan

Ponent & continguts

Marta Lima
Marta Lima

Producció