×
Inici El projecte Tràiler Uniu-vos al projecte Qui som Contacte

we exist

- Uniu-vos al projecte -

Coŀlabora

The we exist tour project és una xarxa de persones i institucions que volen contribuir a la causa. De fet, és una xarxa de xarxes, ja que està concebuda per tenir lloc a diferents ciutats i països. I com més siguem, més podrem crear consciència i visibilitzar aquesta gran injustícia. Per tant, qualsevol ajuda és benvinguda.

Aquí es mostren algunes maneres de donar suport al projecte. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu posar en pràctica qualsevol d’elles o si teniu qualsevol dubte. També en cas que vulgueu proposar o explorar noves idees de participació.

Fes-te voluntari

Collabora

The we exist tour project està desenvolupat i coordinat per nosaltres, un equip de voluntaris entusiastes, que creiem en aquest projecte com un camí cap a la consciència i la transformació social. És per això que volem arribar a tants llocs com puguem, coordinant tants esdeveniments com sigui possible. Per tant, calen més mans...Podem comptar amb les teves?

Acull un esdeveniment

Aquest és el propòsit principal del projecte: crear i coordinar esdeveniments, entesos com a espais on compartir experiències i crear consciència sobre la injustícia que afecta a la vida d’altres éssers humans. Per tant, si teniu un lloc on es pugui realitzar un esdeveniment del we exist tour project, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Més info Collabora

Fes-te coŀlaborador ocasional

Collabora

Podeu donar un cop de mà al projecte oferint part del vostre temps de moltes maneres: donar li visibilitat a la vostra comunitat de manera regular; ajudar en organització d'un esdeveniment específic; proporcionar informació i contactes claus; compartir la vostra experiència i idees; etc … Poseu-vos en contacte amb nosaltres i explorem com podeu contribuir!


Fes-te donant

Collabora

Si voleu donar recolzament a distància, o no teniu temps per participar físicament, encara podeu ajudar al projecte.Ja sigui contribuint al seu finançament, a través de la donació de diners; o contribuint a les seves necessitats mitjançant donacions en espècies (per exemple, proporcionant alguna cosa que el projecte necessiti: alguna cosa que ja teniu o alguna cosa que compreu pel projecte). Qualsevol tipus de donació ajuda!

Fes-te patrocinador

Tot i que podeu donar sempre que vulgueu a través de la secció de donació, també podeu ser patrocinadors oficials d'aquest projecte social sense ànim de lucre. Podeu esponsoritzar el propi projecte, patrocinar un esdeveniment específic del vostre gust (per exemple, , un esdeveniment que es produeix -o podría tenir lloc a la vostra comunitat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si esteu considerant donar suport a aquesta causa.

Collabora

Altres formes de coŀlaborar

Collabora

Hi ha més maneres d’ajudar a descobrir el projecte.
Per tant, si trobeu un altre que s’adapti al vostre estil, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!"Per als milions de persones que han fugit i fugen de la fam i la misèria, la violència i la guerra, la persecució i la injustícia social"